Var vår familj är engagerad i er

”Lycka är inte ett mål… det är en biprodukt av ett väl levt liv.” – Eleanor Roosevelt
På familjen Webers vägnar hälsar vi dig välkommen till Portland Assisted Living and Memory Center. Vår anläggning för assisterat boende är statligt certifierad för att tillhandahålla Alzheimers sjukdom och demensvård till invånare i Portland, MI.
Ett meddelande från familjen Weber
Jag är Patrice Weber, den stolta ägaren av Portland Assisted Living and Memory Center i Portland, MI. Jag har arbetat inom det medicinska området i över 13 år, och jag drev en stor internmedicinsk anläggning i fem år innan jag öppnade detta äldreboende.
Mina meriter inkluderar…
Formell utbildning i företagsekonomi och folkhälsa
Certifierad apotekstekniker (CPhT) i över nio år
Certifieringar inom Alzheimers sjukdom och demensvård
Kontinuerlig utbildning i OSHA, HIPPA och diabetesvård
Att driva det här vårdcentret för vuxna har varit ett sådant privilegium – min familj och jag har skapat varaktiga band med våra många boende, familjer, handläggare, sjuksköterskor och läkare. Dessutom har jag kunnat ge tillbaka till samhället där jag växte upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.