Raven Symone avslöjar dramatiska viktminskningshemligheter

Raven Symone ser fantastisk ut med sin nya smala och trimmade figur. Hur gjorde hon det? Hon avslöjade nyligen sin stressfria viktnedgångsplan och rensade ut de hemliga graviditetsryktena.

That’s So Raven-stjärnan Raven Symone har varit i nyheterna den senaste tiden för sin dramatiska viktnedgång (35 pund!) samt de där irriterande ryktena om att hon var gravid och hade ett hemligt barn. Stjärnan öppnade upp om sin viktnedgång på 35 kilo och de ”riktigt roliga” graviditetsryktena.

Symone framträdde på Wendy Williams Show och berättade för Williams att stress orsakade hennes viktuppgång när hon medverkade i showen That’s So Raven.

”Jag slutade stressa. Du måste inse att när jag var 15 år var det en hel show jag hade på mina axlar. Det var en väldigt stor skådespelare och besättning och om du är sjuk en dag förlorar folk pengar och det är ett problem”, sa Symone.

Så hur vände hon till det rätta och började gå ner i vikt? ” Bara genom att äta för mycket eftersom jag faktiskt har ätit lika mycket. Jag håller lite mer mindre portioner eftersom jag lärt mig att kroppen måste göra sig av med stressen på något sätt. En del människor får utbrott, en del människor tappar håret, en del tappar vikt, en del människor går upp i vikt, min kropp reagerade bara på ett visst sätt.”

Ironiskt nog kommer Symone att behöva ha på sig stoppning för att få sig själv att se större ut i sin nya ABC-show, State of Georgia. ”Ironiskt nog är det meningen att min karaktär ska vara lika stor som jag var tidigare”, avslöjar hon. ”Så jag måste bära tjockare kroppsskydd i serien.”

Hon öppnade också upp för The Insider om ryktena om att hon hade en hemlig graviditet och födde en liten flicka. Det fanns också bilder på hennes ryktbara barn, men Symone säger att dessa rykten är ”riktigt roliga” och att barnet som ska vara hennes inte ens ser ut som hon. Hon säger att ”även om jag dejtade någon av kaukasiskt ursprung skulle mitt barn inte bli så där.”

”Jag tror att eftersom jag var stor så länge och vid vissa tillfällen fluktuerade så mycket att de trodde att jag hade barnvikt… bara för att jag var tjockare.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.