ÄNGELNUMMER – Joanne Sacred Scribes

AnonymSöndag, oktober 30, 2016

Jag hade en riktigt konstig upplevelse när det gällde detta nummer…
I morse vaknade jag med en smärta i min vänstra arm, så det första jag gjorde var att titta på min arm för att se märken (ni vet, den typen av ränder när man lägger armen på ett föremål vilket är väldigt vanligt) men det konstiga är att jag såg ett tydligt nummer 60 markerat i det! En runda med en prick i och innan dess en 6, och det konstiga är att jag bara kunde se det i skuggorna, när det drog ut linjerna. I ljuset var det knappt synligt. Men den här konstiga upplevelsen fortsatte vidare, som jag alltid gör när jag vaknar är att titta på klockan. Min egen klocka gav klockan 12.30 PM. När jag gick till badrummet såg jag på klockan vi har där 10.30, och det konstigaste var när jag gick ner för trappan och såg att klockan i vardagsrummet siktade på 11.30! Nu råkar det bara vara så att vintertiden är inställd (jag bor i Europa), så klockan går en timme bakåt. Men det märkliga är att ALLA klockor jag äger är manuellt inställda! Så det är inte en atomklocka.
När det gäller siffran 60 var jag verkligen övertygad om att någon eller något messade mig, eftersom detta inte kunde vara en tillfällighet! Så jag hittade på några teorier: Tänk om något varnade mig för min död? Betyder det att jag lever ett kort liv och dör vid min 60:e ålder? Eller måste jag tillämpa åren från och med nu med 60? Då blir det 2076 och jag skulle dö på min 80:e levnadsdag. Jag bestämde mig för att googla det, bara för att ta reda på vad siffran 60 betyder i den andliga världen. Nu måste jag tillägga att jag egentligen inte är synsk och inte är bekant med den paranormala världen, men jag tror på positiv energi och negativ energi oavsett om det är i en dimensonell form eller inte. Kan någon tala om för mig vad alla dessa händelser betyder och om de hänger ihop? Jag läste på den här sidan att talet 6 var kopplat till familjeomsorg, och det råkar vara så att jag inte riktigt såg fram emot att besöka min syster idag som bor åtskilda från mig. Men det måste finnas mer bakom detta nummer, om det ”bara” var en dröm så skulle jag säga att det bara är en slump med ett slumpmässigt nummer, men detta nummer var MARKERAT på min handled och det kunde inte vara en slump jag är säker på det!!!

ReplyDelete

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.